28. maaliskuuta 2012

Valleys and Peaks + muuta


Ensinnäkin jo viime viikolla julkaistu Lapkon uusi biisi tulevalta albumilta ΓΟΛΕ järisytti maailmaani hetkeksi, uutta Lapkoa VIHDOINKIN! Kuvassa poseeraa bändin solisti Ville Malja nahkatakissaan, ja itse biisi on hunajaa korville. Levyä ja keikkoja siis odotellessa!





Suomalainen dream pop yhtye julkaisi näitä ihania hei kevät-aurinko paistaa ja voin haaveilla kesästä ja kuunnella tätä sitten kesällä istuessa nurmikolla piknikillä ja antaa ajan olla pysähtynyt, juostaan hiekassa ja tanssitaan festareilla- fiiliksiä pintaan tuovia biisejä AAVVAV  nimeä kantavalla kasetilla. Kyllä luitte oikein KASETILLA, Kuinka siistiä, tässä on  fiilistä! AAVVAV   täydentäisi omaa kasetti-collectioniani  loistavasti. 




Olavi Uusivirran vieressä istuu Elvis (jota en kuule koska Spotify edelleen dissaa mua) Kentiltä ilmestyy piakoin myös pienokainen (sinkkuna 999), Disco Ensemble on studiossa, Gaslight Anthem julkaisee levyllisen Handwritten- lauluja ja tämän lisäksi Circa Surviven uudesta liikkuu huhuja puolin toisin. Toisin sanoen, voisin alkaa säästämään opintotuistani.



Ei kommentteja: