11. maaliskuuta 2012

Bring 'Em Down

Aloitin päiväni heittämällä stereoihini Funeral for a Friendin seven ways to scream your name:n, pelistä tsekattuna minulla on vieläkin päälläni tiukat mustat housut, lävistyksiä naamassa ja hiukseni sotkussa menevät minne sattuu. Ulkoisen habitukseni takia minut voitaisiin kivittää Irakissa.

Olen järkyttyny tästä uutisesta, miten tälläistä voi tapahtua edelleen? Artikkelissa minun silmiini pongahtaa eniten emo-alakulttuurin määritteleminen satanismiksi,  ja etenkin se kuinka ainoastaan ja vain pukeutumistyylin takia voit saada nimesi tappolistalle. What went wrong here? Kulttuurierot tietenkin pitää ottaa huomioon, elänhän Suomessa, ernujen ihmemaassa. Olen silti järkyttynyt. Erilaisuus kunniaan ja niin edes päin. Jokaisella pitäisi kuitenkin olla oikeus olla sellainen kuin haluaa, eikä ihmisiä saisi tuomita ulkonäkönsä perusteella, saati sitten kivittää!

Sopivasti aiheeseen sopien, tässä Lostprophetsin uusi musiikkivideo, joka vetää turpaan, kirjaimellisesti. Lyhyesti, omaan viha-rakkaus-suhteen tähän bändiin.

Ei kommentteja: