13. maaliskuuta 2011

you cannot destroy me

Lähtölaskenta alkakoot ja oloni saa tuntua kuin fanitytöltä KYLLÄ. Tasan viikko tapahtumaan nimeltä Hartwall Areena tuhansia kiljuvia faneja, hysteriaa, Gerardin lanneliikkeitä JA toki eräs niistä bändeistä jotka merkkaavat minulle maailman (ja emo-läpät menevät tässä vaiheessa kuuroille korville! ) eli My Chemical Romance valloittaa Suomen Danger Days-kiertueellaan. Vaikka itse todistin bändin marraskuussa Pariisissa Le Cigale nimisessä mestassa, odotan tulevaa Sunnuntaita aivan järjettömästi. Hartwall paikkana pelottaa aikamoisesti suuruuden takia, olenhan siinä kyseisessä paikassa todistanut vain niinkin pientä bändiä kuin Metallicaa.



Olen jo etukäteen positiivisesti yllättynyt siitä, että lämppärinä toimii Iconcrash, jonka olen aikoinaan 16 vuotiaana todistanut rankassa vesisateessa ja ukkosessa ulkona puistossa livenä ja esityksestähän muistan sen että kesken biisiä laulaja huusi perkele. Mutta musiikin kannalta pidän pidän ehdottomasti.

 tahdon takaisin Pariisiin!

My Chemiä, näin tuttavallisemmin sanottua, miettiessä tekisi mieli alkaa kunnolla fanityttöilemään. Bändi kävi viimeksi vuonna 2007 Suomessa, heinäkuun alussa, ja se oli yksi niistä harvoista päivistä kun paistoi aurinko täydeltä taivaalta.





Jotkut HC-fanit menivät jonottelemaan jo suurinpiirtein viikkoa ennen itse keikkapäivää ja saa nähdä mitä tänä vuonna tapahtuupi muiden jonottamisen suhteen.


ja nämähän ovat vain jtn randomien videoita joita tänne lisäsin


 Itsehän en aio mennä jonottamaan laisinkaan koska istumapaikka on hallussa. Taidan muutenkin olla vähän liian vanha tuollaiseen HC-jonotukseen, vaikkakin viime vuonna tuli jonotettua 7 tuntia ulkona pakkasessa Billy Talentiin (never again!!).



Tulkoot ensi sunnuntai nopeasti ( ja olkoon minä silloin täysin terve!). Summertime on biisi jonka haluaisin eniten kuulla livenä.

Ei kommentteja: