9. elokuuta 2010

Anthony Green

Jumaloin Anthony Greeniä ja miksiköhän? Herra laulaa kuin enkeli, riehuu lavalla (live-materiaalin  perusteella) kuin viimeistä päivää ja on yhden maailman parhaimman bändin , Circa Surviven solisti.

Anthony Green kuului post-hardcore/rock:ia soittavaan Saosin- bändiin 2003-2004 aikana jolloin bändi julkaisi Translating the Name-EP:n, jossa kuullaan Anthonyn ääntä. Kyseistä EP:tä on erittäin vaikea löytää, mutta materiaali levyllä on aivan loistavaa. Muutoin en ole Saosinin musiikkiin perehtynyt tai aiokaan luultavasti perehtyä, Anthonyn kanssa Saosin toimii.



Anthony Green on julkaissut myös soololevyn, joka kantaa nimeä Avalon (2008). Colin Frangicetto, joka soittelee myös Circa Survive:ssa on tehnyt albumista remix-version.  Suosittelen herran soolimateriaalia etenkin heille, ketkä pitävät Circa Surviven musiikista. Akustiset version Avalonin biiseistä ovat hyyvin kauniita.



Amerikoista Philadelphiasta kotoisin oleva Circa Survive  on edennyt urallaan kolmanteen albumiinsa Blue Sky Noise, joka ilmestyi huhtikuussa 2010. Aiemmat Circa Surviven albumit Juturna (2005), On Letting Go  (2007) olen kuluttanut jo lähes loppuun. Tahtoisin herrat Suomeen tai edes jonnekin muualle Eurooppaan keikkailemaan!!!

Ei kommentteja: